Är ecigaretter farligt?

Alla som inte bott i en grotta på senare tid har säkert uppmärksammat att det skrivits mycket negativ om ecigaretter, och då främst om lugn sjukdomar man kan få av dem. Allt började i Nordamerika där det började trilla in undomar på sjukhusen med en mystisk och livsfarlig lungsjukdom, som man påstod berodde på att dem rökt ecigg.

De flesta av dessa fall klarade sig naturligtvis, men några stycken dock på grund utav dessa. Det som hände var att dessa ungdomar hade svårt att andas, och fick läggas in under repperator. Flera av dem fiock ligga inne i flera veckor, och frågan var bara vad var orsaken?

Ganska snatt kunde man komma fram till att det handlade om farlig e-vätska som hade THC i sig, vilket det inte finns i vanlig e-vätska som finns i vanliga ecigg.

Bra guide om ecigg på nätet

Vi kan naturligtvis inte gå igenom all fakta om hur farliga ecigaretter är i denna artikel, men du kan hitta mycket bra information om ecigaretter på eciggkedjan.se som är en svensk ecigg butik. På deras hemsida hittar du flera blogginlägg om ämnet, så in och läs på.

Vart köper man billiga ecigg då?

I Sverige finns det hur många olika ecigg och vape butiker som helst, och flest av dem är på nätet. Våran favorit just nu är Vape.se som har billiga ecigg som de säljer. utöver detta har dem också ett jätte stort sortiment utav ejuice av olika slag.